FAQ.gih.se - Den självklara sidan för att hitta svaret på dina frågor. (smile)

Varför är dörrarna till högskolan låsta?

Allmänt

På kvällar och helger är entrédörrarna alltid låsta.

Entredörrar låsta

På grund av skadegörelse och stölder är GIH:s lokaler stängda kvällar och helger. Detta är en åtgärd för att skydda såväl högskolans personal, studenter samt samarbetspartners och deras kunder (ofta barn och ungdomar).

  • För att komma in i lokalerna när dörrarna är låsta behöver man ha en nyckeltagg, det vill säga en nyckeltagg, som hålls vid koddosan.

  • Alla föreningar och grupper som hyr lokal på GIH på kvällar och helger måste kvittera ut en nyckeltagg. Varje hyresgäst får kvittera ut två blippar för sin grupp.

  • Blippar hämtas hos vaktmästeriet och är aktivera terminsvis. Vid nästa termin behöver varje kund meddela lokaluthyrningen om förlängning av giltighetstid under förutsättning att man fortfarande hyr lokal.

  • Om blipp tappas bort ska detta meddelas till vaktmästeriet eller lokaluthyrningen så att de kan inaktiveras. Då utgår en administrativ avgift om 50:- per ny blipp som utkvitteras.

Det här innebär att varje hyresgäst måste ha uppsikt över att man inte släpper in någon obehörig på skolan samt att ni måste släppa in era egna deltagare när de kommer. Vaktmästaren kommer inte kunna ha uppsikt över entrén hela tiden för att släppa in hyresgäster.

Observera! Det är inte tillåtet att under några som helst omständigheter att ställa upp en entrédörr utan respektive hyresgäst måste ha en ledare på plats vid dörren som kan släppa in sent anlända kunder.

 

Viktigt! Om ni ser någon eller något som verkar ovanligt, tveka inte att meddela vaktmästeriet så snabbt som möjligt. Vaktmästeriet är alltid bemannat. Om vaktmästaren inte befinner sig på vaktmästeriet kan denne nås på telefonnummer 073-593 90 94.


Relaterade guider

 

Vi vill få dig att svettas!! (smile)