FAQ.gih.se - Den självklara sidan för att hitta svaret på dina frågor. (smile)

Hur hyr man lokal på GIH?

Allmänt

Om du tidigare har hyrt lokal(er) hos Gymnastik- och idrottshögskolan och vill fortsätta att göra det kommande termin måste du kontakta högskolans lokaluthyrning.


Stående bokningar

En organisation eller person som har en ”stående” terminsbokning behöver några månader i förväg kommunicera till GIH om man vill fortsätta att hyra lokaler även kommande termin. Fullständig information om detta (lokal, tid & datum) mailas till lokaluthyrning@gih.se

 

Ett informationsmail kommer att skickas till organisation/person ett par månader i förväg där datum för att informera om man vill fortsätta hyra framgår.


Nya eller sporadiska bokningsförfrågningar

Vid nya eller enstaka bokningar under pågående termin gäller principen ”först till kvarn” för lediga tider.

 Vi uppmuntrar nya hyresgäster att besöka GIH i förväg för att kolla på lämplig lokal att boka och lära sig hitta t ex var omklädningsrummen ligger och vilken entré som ska användas.


Övrigt

På grund av att högskolans schema skiftar mellan de olika terminerna finns det inga garantier för att en hyresgäst ska erhålla samma lokaler och tider som föregående termin. Detta gäller i praktiken främst vardagar dagtid.

Först när högskolans egna schemaläggning färdigställts kan önskade tider bekräftas. Detta kommuniceras genom att lokaluthyrningen kontaktar de kunder som visat intresse.

GIH förbehåller sig alltid rätten att vid behov avboka lokaler om det krävs för högskolans egna aktiviteter. Det är dock ovanligt att detta sker.

 

Information om vad som gäller för att hyra lokaler på GIH finns på hemsidan http://www.gih.se/uthyrning .

Om man är osäker på något kontakta lokaluthyrningen via e-post lokaluthyrning@gih.se eller ring vår kundtjänst på telefonnummer 08 120 53 717 måndag till fredag kl 13 00 – 16 00.

 

OBS! GIH förbehåller sig alltid rätten att vid behov avboka lokal om det krävs för högskolans egna aktiviteter.

 


Relaterade guider

 

Vi vill få dig att svettas!! (smile)